perjantai 11. maaliskuuta 2011

Imetyspaitoja, kantoliinoja ja UV-suojaa...

Nyt on sitten se aika vuodesta, kun alkaa päivät pidentyä huomattavasti, ilmat lämmetä ja minulla mieli sunnitella jo kesän selviytymisvälineitä.

Ensiksi tein imetysvaatteita, lyhythihainen paita erivärisillä "aluspaidoilla". Materiaalina hengittävä puuvilla-viskoosi-elastan -trikoo (tulipa sanahirviö :D ). Sekä kukallinen imetyspaita/tunika.

 

Meidän pienelle kulkijalle tein uuden kevyemmän kantoliinan, tälläkertaa neliöliinan, Mei Tai -mallisen. Neliöliinat ovat tosi helppokäyttöisiä ja senkin takia ovat myös miesten suosiossa. Materiaali tässä kevyttä, hengittävää ja kestävää puuvillaa. Olkapäillä pehmusteet ja liinassa myös kiinteänä kätevä pääntuki, jos lapsi nukahtaa. Alla kuva kantoliinasta käytössä ja sitten ihan ilman kantajia ja kannettavia.



Liina menee todella pieneen tilaan taiteltuna, tässäpä vielä kuva siitä.

Ja kun kantoliina on tehty, tarvitaan kesää varten myös aurinkosuojaa. Eli tässä kehittelemäni kantoliinassa kannettavan UV-suojapeitto, joka käy myös rattaissa jalkapeittona. Suojaa UV-säteiltä (yli 99% UVA ja UVB), sekä toiselta puolelta sateeltakin (vesipatsasarvo 1000mm). Yksi kätevä, säädettävä koko sopii useimmille.


Sekä rattaissa


Ja toki kun on jalat ja kädet suojattu, täytyy pääkin suojata, eli tässä vielä UV-suojallinen lierihattu., puuvilla vuorilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti